Pages

Monday, August 8, 2011

Segment Nak Kumpul Link

saalam.. ish bosan gile.. so join segmen dulu, t baru buat entry..hehehe.
abang/ pakcik z (aku pun xtaw nak paggil ape )  p/s :jangan mara...:D yang buat segmen ni..
 just click name tu yer..




sementara owner blog ni rajin nak terjah blog korang, ape salahnye korang buat entry pastuh paste je kat comment dia.easy kan kan. so..cepat la join...

kata kata akhir : sila lah datang ke blog saye 

tenkiu moshi moshi :))

17 comments:

zeeck said...

ahahaha pakcik pun bole~

mekasih join segment z!!!

Nur Saina (AntooUngu) said...

join n dah follow awk dari segmen yg same ^^

http://antooungu.blogspot.com/2011/08/segment-nak-kumpul-link.html

noraizuraMasoud said...

hai...zu here...dr segmen yg sme..folo u..=)

http://aizurasatusatu.blogspot.com/2011/08/segment-nak-kumpul-link.html

♥cik siti♥ said...

sama sama..

@Nur Saina dah folow...

ninie_azriena said...

ninie datang menerjah dari segmen z..
jom ikut ninie menerjah blog kawan-kawan yang lain..
salam persahabatan (n_n)

http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/08/segmen-zeeck-nak-kumpul-link.html

"Aku"....Nurul Azren said...

woot.. woot...
cik reen datang melawat belog kamu dari segmen yang sama... sudi melawat n follow cik reen juga.. salam kenal dan salam ramadhan.
Love yaaa...

http://duniacikreen.blogspot.com/2011/08/segment-nak-kumpul-link.html

NasZ said...

salam kenal..dah follow awak..

singgah sini dari segmen zeck kumpul link.

jemput ke blog saya ye?
MOHD NASER.com

zeeck said...

list besar sudah keluar..ayoh!! XD

http://zeckze.blogspot.com/2011/08/list-besar-sudah-keluar-blogwalking.html

POP said...

Singgah sini dari segmen zeckze dan follow :)jom dtg blog Cik POP :) kalo sudi , follow skali :)

http://pelik-oh-pelik.blogspot.com/2011/08/segment-nak-kumpul-link.html

Jom baca dan komen entri ini

Gatalnya majikan nie :P


Aksi Hangat Pengantin Malam Pertama dirakam di CCTV !!

super d0uble F :) said...

hye.dtg singgah sini dari segmen same ;)

http://kisahperjalananfatin.blogspot.com/

Lia-De-Pinky-Leo said...

singgah dari segmen.. :)

aulia suri said...

singgah sini dari segmen sama

http://auliasurihani.blogspot.com/

zareliqa afiqa said...

yuhuu!! Iqa dtg terjah cnie dari segmen yg sama^^
salam kenal taw :)
Jemput singgah blog Iqa yer,

http://zareliqaafiqa.blogspot.com

cik najihah said...

singgah dari segmen z :)

hira said...

singgah dari segmen z. hehe :D

kalau rajin, join la segmen ni~
http://zahiradzul.blogspot.com/2011/08/segmen-pengalaman-beraya-di-kampung.html

Nienyz Ayub said...

hye , singgah sambil follow dari segmen z :) maaf atas kelewatan nienyz BW blog kamu .

nanty jgn lupa singgah blog usang Nienyz tau .

Salam Ramadhan ~

miezah said...

miezah lambat sggah sini .. :)