Pages

Friday, August 12, 2011

euww asal tembam sangat ni.?

Assalamualaikum.  buad ape tu.? aku baru abis tengok cite tahajjud cinta yang xdela nak berapa besh sgt. tapi aku layan sebab bosan. urgh..bosan! so, ape kena mengena dengan tembam. guys, aku la tuu..alamak. asal dengan aku.?


okeyh, for ur info.aku ni xdela besa mana..kawan cakap aku ni kurus je..tapi kan, tapi..muke aku ni terlebih lemak. aku makan je naik kat muka..tensen tensen..korang nak tawu tak, kenapa orang kurus tapi muka diorang chubby semacam je.


ok, 


1. sebab korang yang asalnye besar tetibe diet jadi kurus. atceli kurus kat badan je tapi muke x..*aku xckap semua, tapi yang certain nye la..
2. cara tidur korang yang atceli salah.
3.suka ketawa *mean kalo kerap sangat.    p/s :patutla aku tengok pipi aku dah macam ikan buntal.:D muahahaha
4. pemakanan pun same ok..terutama yang mengandungi encik lemak yang overdose.
5. suke tido lepas makan. * selalunye lepas berbuka la kan. tapi aku x.hehe

so,ape orang orang macam aku ni nak buat..dun worry ea blogger blogger di luar sana, ade caranya. aku pun tengah mencuba.  


  • korang muncungkan  mulut macam nak cium orang. pastikan muncung betoi betoi taw. then, korang lipatkan bibir di bahagian bawah ke bahagian atas. korang repeatla 20 times. kalo rase sakit kat rahang korang boley benti dulu, karang jadi pape susah pulak. xpun instead of lipatkan bibir bawah ke atas korang boleh nganga je mulut luas luas.
  •  korang juge sebut je A,E, I, O, U banyak kali.. 
 ateli banyak lagi cara, so korang taw kan. mr,google know everything..bhahaha:D  dont forget to try okey. in one forum, ade kakak sorang tu kata dia buat menjadi. woo..besh lah kan klu jadi. tapi, for a good result, of course we need HARD WORK kan korang.?




encik pakwe yang dirindu...t jgn terkejut bile encik tengok saye dah kurus di pipi..hihi..*i miss u laaa..:) 
tetibe je kan..ok .FINE.
tenkiu moshi moshi :))

4 comments:

shaliza khairi said...

saya tengah muncungkan mulut tapi tak dapat bayang macam mana nak lipat bibir bahagian bawah tu. hehe. blurr~
dah macam mulut itik dah ni. =P

asamasin said...

hahaha.. :D tgh muncungkn mulut.. :D

♥cik siti♥ said...

@asamasin yeke,kelaka kalo orang lain tengok kite buat..:) hehe

♥cik siti♥ said...

@syaliza khairi ,em saya gn mak saya pratise jugak.tapi better lepas munung nganga mulut luas luas..hehe :)