Pages

Friday, May 27, 2011

contest edit gambar EVA

mate xleh nak lelap..nak kata rembat kasar pulak bunyinye.ok lah, jumpa contest ni time blogwalking tadi..:) i love to edit edit ni..so no wonderlah i try my luck,..mane lah tawu kan...heeee..:) nak join tak susah ponn...before that, this contest is from cik eve kiut miut :)


ni lah cik owner..ok bawah ni pulak cara caranya.. 
  
1. Korang pilih salah satu gambar eva dalam ALBUM ni..
2. Edit la mengikut kretiviti masing2 asalkan cantik..simple je tak pe..
3. Korang boleh copy gambar eva tu tapi hanya untuk contest ni..
4. Bila dah siap edit, buat satu entry pasal contest ni..dalam entry tu, letak banner contest dan linkkan ke blog eva...letak gambar yang telah di edit jugak..tinggalkan kat ruangan komen ni..

nih syarat2 die..:)

1. Follow blog eva.. senang nak tau update pasal contest
2. Like GAMBAR ni... kalau korang baik hati la

korang ingat senang2 je nak menang.?memang xlah kan...ini kriteria yang diambilkira untuk cari winner :)

50% jumlah LIKE pada gambar dan 50% daripada juri
for other information u all can visit 


saya telah memilih gambar ini ye :



........................................

.........

.............................

..................................................

................

.........................

.....................................

.........

.......................

jeng jeng jeng


just simple but it seem nice kan ..;) bak kat pepatah masuk bakul angkat sendiri .saya lah tuu..hahahaha :P 

she think : pokok pisang pokok nangkee, harap cik eve sukee..:)




tenkiu moshi moshi :))

2 comments:

eVariena♥ said...

thanx for joining..:)

ajak kawan ramai2 meriahkan contest ni..:)

♥whiteFlower♥ said...

okey ..:)