Pages

Saturday, July 7, 2012

aku nak jadi PENULIS

Fuuhhhhh san.Fuuuhhh sini. Aku meniup- niup habuk yang semakin menebal kat blog ni. sarang labah- labah bukan main bnyk lagi.haih rajin sungguh. Ok aku merepek sendirian kerana kebosanan. Terasa ingin berjiwang mengenangkan beberapa buah novel yang aku baca sampai tersengkang bijik mata. hmmm ape yang nak jiwang eh..

Aku dah dengar bunyi guruh kat luar rumah..dum dam..macam tu la lebih kurang. tapi aku nak keluar petang ni. Waaaa, arapla xujan. (aku bermonolog sendiri). sebenarnye aku tengah online sambil kat tepi aku ade mangkuk laksa. Buruknya perangai anak dara makan sambil online. Xpelah, sape nak kisah..

Ape yang aku buat sekarang ni.? merepek la samdol! ape ni aku tengah merepek. =_= ni lah hakikat bila sekali sekala menjengah blog. kakak dan abang yang comel, saya xde entry menarik nak tuliss. Suddenly, masa aku menaip ni, aku teringat novel aku baca. Manja betul lelaki tu dekat wife dia. puhh-leeeaasss. But, isnt it sweet.?

mmg la sweet bongok! tolong jgn berangan.hehehe. Sekejap ajelah! :) dah ter- banyak melalut ni, heyy, xlama lagi Ramadhan ! it gonna be fasting month. xsabar pulak. Tapi, mengenangkan aku ni, tanam anggur aje, cane nak beli baju raya.? Cehhh. mengada. macam la selama ni beli sendiri. Padahal mak bapak yang support.aku bermonolog lagi.

Aku ase, dah penat la menaip. Nak sambung mangkuk tingkat!
by,

regards,
LOVE

P/S: sorry entry xde mngena dgn title.
tenkiu moshi moshi :))

1 comment:

Ain Dzaya said...

apa salahnya..alang2 menaip tu..buat novel terus..huhuhu'

Saya Nak Ramai Kawans Blog ♥